Harde Feiten en echte Gegevens

Keuringsresultaten

Dagelijks worden in de Vion-bedrijven talrijke controles uitgevoerd door zowel de inspectiediensten als onze eigen afdeling kwaliteit. De resultaten worden doorlopend opgeslagen. Op deze website publiceert Vion de resultaten als een grafische samenvatting of als originele kopieën. Hier vindt u de keuringsresultaten per kwartaal en keuring in een grafiek. Vion hanteert drie verschillende keuringen: levende keuring, vleeskeuring (voedselveiligheid) en condities van organen. De uitleg bij elke grafiek levert achtergrondinformatie.

De auditrapporten van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en de rapporten over proces- en productopmerkingen vindt u op de locatie-pagina's

Varken

Rund

CERTIFICATEN

Het kwaliteitssysteem van Vion is gebaseerd op de wetgeving. Alle Vion-vestigingen zijn ISO 9001 gecertificeerd. De voedselveiligheidsnormen die gebruikt worden binnen Vion zijn: British Retail Consortium (BRC) of de International Featured Standards Food (IFS Food). Een vestiging kan dit uitbreiden met andere kwaliteitssystemen, zoals bijvoorbeeld Integrale Keten Beheersing (IKB), Qualität und Sicherheit (QS), Beter Leven keurmerk (BLK) en biologisch. De NVWA toetst de wetgeving.

EEN SNEL OVERZICHT