Wij laten zien hoe we schoonmaken

GRONDIGE REINIGING ELKE DAG WEER

Dagelijks worden alle productieruimtes en machines na de productie grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vuil, bacteriën en uiteindelijk ook weer restanten van schoonmaakmiddelen moeten elke dag weer, zonder een spoor achter te laten, worden verwijderd. Het schoonmaakteam werkt in verschillende stappen. Na de laatste stap moet alles schoon zijn, voordat de productie de volgende dag weer kan beginnen.

Uiteindelijk hygiënisch schoon

Ongeveer honderd miljoen mensen wereldwijd eten dagelijks een product verwerkt in één van onze productielocaties. Het is onze belangrijkste taak om er voor te zorgen dat de producten veilig en gezond zijn. Een goede reiniging is hiervoor een vereiste. Dagelijkse schoonmaak van onze productielocaties behoort daarom tot onze kerntaken. Hoe dit er aan toe gaat op een locatie waar dagelijks 20.000 varkens worden verwerkt, wordt uitgelegd door Michel van den Oever, Facility Manager bij Vion Boxtel.

Lees meer


VIDEO'S

In een video laten we zien hoe de varkensslacht en verwerking verloopt. Bij de beelden wordt uitleg gegeven door Derk Oorburg, dierenarts en directeur kwaliteit Vion Nederland.

In een video laten we zien hoe het proces van de runderslacht verloopt. Het wordt uitgelegd door Dr. Anne Hiller, dierenarts en directeur kwaliteit Vion Duitsland.